Hver tirsdag er der motion og bevægelse for CSV kursister med en erhvervet hjerneskade. Her træner kursisterne det at være sammen, planlægge en aktivitet og så selvfølgelig det fysiske aspekt.

Men denne anden tirsdag i december var lidt anderledes. Her var der besøg fra Kolding Handicapidræt (KHI) ved formand Ruben Beck Madsen og den erfarne boccia-spiller Bjarne Jakobsen.

De to herrer demonstrerede Boccia, der har en hvis lighed med petangue.

Og så var det ellers kursisternes tur til at prøve.

 

Spænding og grin

Opdelt i to hold fandt hver enkelt kursist sin måde at kaste på. Hvis man fx har en halvsidet lammelse, kan der være brug for at tænke kreativt.

Men her var ingen problemer. Alle var med og som runderne skred frem steg præcisionen, og det blev neglebidende tæt mellem holdene.

Efter hver runde samledes spillerne for at studere afstanden til det objekt, de skød til mål efter. Gang på gang måtte tomstokken i brug, så man kunne få afgjort konkurrencen med millimeter nøjagtighed.

Konkurrencen fik hurtigt tag i deltagerne, og der blev skiftevis drillet og heppet. Måske var der endda et par kursister, der her fandit en idræt, de kan dyrke i deres fritid.

 

Kolding Handicapidræt

Det er hver tirsdag mellem kl. 19.00 og 21.00, der er Boccia i KHI. Det foregår i Brostræde 3-5 i stueplan og med let adgang for kørestolsbrugere.

Kolding Handicapidræt tilbyder også hockey indendørs på halgulv.

Bliv klogere på www.khidraet.dkSe film om Kolding Handicapidræt - klik på billedet

KHI video 400x265

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Billeder fra dagens dyst

Boccia4 400x356

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boccia5 400x265

 

Boccia3 400x265

 

Klassefoto 600x362