Skovvejen hovedindgang 800x533

 

Hos CSV Kommunikation er vi eksperter i de forhold, der forhindrer den enkelte i at kommunikere frit. Det kan eksempelvis være vejledning i forhold til valg af høreapparat, det kan være stemmetræning efter en kræftsygdom, eller det kan være synshjælpemidler til den svagsynede.

CSV Kommunikation tilbyder undervisning, vejledning, afprøvning og udredning i forhold til stemme-, syn- og hørevanskeligheder samt kommunikationshjælpemidler.

I Kommunikation og Teknologi er der et tæt samarbejde med de øvrige kommuner i trekantområdet. Det betyder, at kommunerne i fællesskab kan sikre en stor grad af faglighed – også på områder, der er meget sjældne. Alle kommunerne er med i det landsdækkende faglige netværk DTHS, der arbejder for viden- og metodeudvikling inden for tale-, høre- og synsområdet.

Det er Hjælpemiddelafdelingen i Social- og Seniorforvaltningen, der træffer afgørelse om hjælpemidler, og der er et tæt samarbejde mellem CSV og Hjælpemiddelafdelingen.

 

Vi henvender os til:

  • Blinde og svagsynede børn og voksne med behov for afprøvning af hjælpemidler
  • Børn og voksne med behov for IKT-hjælpemidler
  • Voksne med synsvanskeligheder
  • Voksne med talevanskeligheder
  • Voksne med hørevanskeligheder
  • Voksne med behov for udredning og afprøvning af høretekniske hjælpemidler
  • Borgere med ALS

 

Personale:

Kommunikation består af tale-, syns-, høre- og IKT-konsulenter.

 

Henvendelse kan ske til:
CSV Kolding enten på tlf. 79 79 29 99  eller pr. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hørekonsulenterne træffes:
Telefontid mandag til torsdag kl. 8.30 - 9.50 på tlf. 21 13 08 49.
Åben træffetid mandag og onsdag kl. 10.00 - 11.00.(kan komme uden forudgående aftale)

 

Synskonsulenterne træffes:
Telefontid mandag, onsdag og fredag kl. 8.00 - 9.00 på tlf. 21 15 10 65 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Ferieplan
Kommunikation har åbent hele året med undtagelse af helligdage, dagene mellem jul og nytår, dagene op til påske, fredag efter Kr. himmelfartsdag samt én uge i sommerferieperioden.

 

Her finder du os:
Skovvejen 1B, 6000 Kolding

 

Brochure

Klik på brochuren for at få mere at vide om CSV Kommunikation.

 2017 KOM faelles