Hørepædagogisk vejledning efter nye høreapparater

Hørekonsulent

For at du kan få størst udbytte og tilfredshed med dine høreapparater, kan det være god idé at vide lidt mere om din egen hørenedsættelse og om høreapparatets muligheder.

Hørepædagogisk vejledning efter nye høreapparater

At opdage at man har nedsat hørelse, og derefter få høreapparater kan være svært. Det kræver ofte både tålmodighed og tilvænning for personen. I starten kan mange lyde virke kraftige og forkerte, og man kan også have svært ved at vænne sig til lyden af sin egen stemme.

Hvis udbyttet ikke helt er, som man havde forventet, kan det føre til, at man holder helt op med at bruge høreapparaterne, eller kun bruger dem lejlighedsvis.

For at få størst udbytte og tilfredshed med sine apparater, kan det være en god idé at vide lidt mere om sin egen hørenedsættelse og om høreapparatets muligheder.

Dette kan være gældende både for førstegangsbrugere såvel som erfarne høreapparatsbrugere.

 

Hvad kan CSV tilbyde?

På CSV Kommunikation & Teknologi kan du få en individuel gennemgang af din hørenedsættelse og dine høreapparater.

Vi gennemgår gode kommunikationsstrategier og høretaktik, samt afdækker dit behov for evt. høretekniske hjælpemidler. Vi anbefaler, at du tager en pårørende med.

 

Henvendelse

Umiddelbart efter du har fået dine nye høreapparater udleveret, kan du tage kontakt til høreafdelingen for at få en aftale.

Der er en prøveperiode på 3 måneder på alle udleverede høreapparater. Inden for denne periode vil det være muligt at ombytte dine høreapparater, hvis de af forskellige årsager ikke hjælper dig optimalt.

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til CSV's hørekonsulenter hurtigst muligt, og inden prøveperioden på dine høreapparater er udløbet.

Du kan kontakte hørekonsulenterne i telefontiden mandag - torsdag kl. 08.30 - 09.50 på
tlf.: 79 79 29 99.

Alternativt kan du møde op i den åbne træffetid hver mandag og onsdag kl. 10.00 - 11.00. I træffetiden kan vi vurdere behovet for en evt. yderligere indsats hos os.


Medarbejdere

Malene Mølgaard

Hørekonsulent

 

Laura Velander

Hørekonsulent