Find vej

CSV Kolding leverer undervisning på i alt fire forskellige matrikler.

Hovedadressen er Skovvejen 1B i Kolding, hvor der er tilbud målrettet borgere med tale-, høre- og synsvanskeligheder. På Skovvejen er der også afdelingen "Hjerne & Kognition" for mennesker, der har fået en skade på hjernen. Endelig er det her, du finder hovedparten af den administrative afdeling.

Dyrehavevej 108D+E i Kolding holder den treårige ungdomsuddannelse STU til. Derudover leveres der voksenspecialundervisning (VSU) til unge og voksne.

Også i Kongensgade 34 i Christiansfeld har CSV Kolding en STU-uddannelse. Ligesom den i Kolding er det en treårig ungdomsuddannelse.

Lollandsgade 2-4 i Fredericia (Depotgården) leverer CSV undervisning til borgere fra Fredericia Kommune. Det er voksenspecialundervisning (VSU) til unge og voksne.

 

 

Skovvejen 1B huser afdelingerne "Kommunikation & Teknologi" samt "Hjerne & Kognition".
Klik på kortet for at komme til Google Maps.

Bybusser afgår fra bymidten og Banegårdspladsen ca. hvert 10. minut på hverdage.

Fra alle fire stoppesteder er der ca. 100-300 meter til fods til CSV.

På Dyrehavevej 108D+E holder STU-uddannelsen til. Det samme gør Voksenspecialundervisning (VSU). Klik på kortet for at komme til Google Maps.

 

STU Christiansfeld holder til på Kongensgade 34 i Christiansfeld.
Klik på kortet for at komme til Google Maps.

Kongensgade 34, 6070 Christiansfeld

 

 

CSV's afdeling i Fredericia finder du i Depotgården, Lollandsgade 2-4, 2. og 3. sal.
Klik på kortet for at komme til Google Maps.

Indgang fra den indhegnede parkeringsplads ud mod Kongensgade - eller gennem elevatortårnet på Depotgårdens nordgavl. CSVs lokaler ligger på øverste og næstøverste etage.